Winkelwagen

Welkom bij Wulps.nl

Bij een bestelling vanaf €50 versturen wij je bestelling gratis!

Hoe kan ik wulpies sparen?

Wulpies hebben wij in het leven geroepen om extra korting bij elkaar te sparen, meer hierover kan je terugvinden op de wat zijn wulpies pagina. Je kan op de onderstaande manieren wulpies sparen bij Wulps en hierdoor gratis sparen voor extra korting op je eventuele volgende aankoop.

  • Bij het aanmaken van een account op Wulps.nl, ontvang je als bonus direct 100 wulpies.
  • Als je je geboortedatum invult onder je account, ontvang je op je verjaardag 250 wulpies als cadeau.
  • Als je na de bestelling bij dit product een product beoordeling schrijft, ontvang je 25 wulpies.
  • En natuurlijk bij elk product welke je aanschaft. Hoeveel wulpies je hiervoor krijgt kan je terugvinden op de informatiepagina van elk product.

En nog een groot voordeel is dat je wulpies oneindig houdbaar en te gebruiken zijn. Er zit namelijk geen verloopdatum op je wulpies.

Let op!
Wanneer je bij ons een bestelling plaats dan moet je wel ingelogd zijn op je account in onze webshop anders heb je niets aan wulpies sparen. Mocht je een bestelling bij ons plaatsen als anoniem (zonder een account) dan verdien je bij deze bestelling namelijk geen wulpies.

Misbruik
Wanneer wij klanten misbruik zien maken van dit systeem (denk hierbij bijvoorbeeld aan, op een ongeoorloofde manier wulpies sparen) dan staan wij vrij om de wulpies van de betreffende klant te blokkeren tot het onderzoek is afgerond en we daarna contact hebben opgenomen met de betreffende klant met de uitkomst van het onderzoek en de gevolgen.

Gratis verzending

Bij bestellingen vanaf €50.

Voor 21:00 uur besteld

Dezelfde dag verstuurd.

Discreet verstuurd

Blanco verpakkingsmateriaal.

Leverdatum zelf bepalen

Wanneer het jou uitkomt.