Winkelwagen

Welkom bij Wulps.nl

Bij een bestelling vanaf €50 versturen wij je bestelling gratis!

Maak van 2021 een erotisch topjaar met deze sextoys!

Maak van 2021 een erotisch topjaar met deze sextoys!

Heb jij de ambitie om je seksleven in het jaar 2021 een stevige extra duwtje in de rug te geven? Kijk je er al volop naar uit om het lichaam van je partner en die van jezelf nog beter te leren kennen? Dan zijn er weer heel wat fantastische seksspeeltjes die je daarbij kunnen helpen. Elk jaar brengt heel wat nieuwe en spannende toys met zich mee om te ontdekken. Dit jaar vormt daarop geen uitzondering. Wil jij ook graag ontdekken wat voor spannends de markt van de sextoys dit jaar allemaal voor jou in petto heeft? Ontdek het snel in dit artikel!

Vanop afstand bestuurbare sextoys

Ook wanneer jullie even niet bij elkaar zijn is het mogelijk om elkaar genot te bezorgen. Om het probleem van een gebrek aan seksuele stimulans vanop afstand op te lossen hebben verschillende fabrikanten er door de jaren heen voor gekozen om een sextoy op de markt te brengen die vanop afstand te besturen is. We maken op dit vlak een onderscheid tussen twee verschillende mogelijkheden. Denk hierbij aan:

  • Sextoys die bestuurbaar zijn door je partner op korte afstand;
  • Sextoys die bestuurbaar zijn door je partner over een lange afstand;


Per seksspeeltje die je vanop afstand kan besturen wordt steeds aangegeven hoe dit precies gebeurt en wat de maximale afstand precies is. In eerste instantie was het zo dat je partner zich bij het merendeel van deze toys in dezelfde ruimte moest bevinden. Tegenwoordig is dat niet langer het geval, in tegendeel. Er zijn zelfs seksspeeltjes op de markt terug te vinden die wereldwijd bestuurd kunnen worden. Dit uiteraard met behulp van een mobiele applicatie.

Probeer eens een ander type vibrator uit

De mogelijkheden waar vibrators over beschikken zijn door de jaren heen sterk veranderd en uitgebreid. Eén van de soorten vibrators die vrij nieuw zijn op de markt zijn de zogenaamde luchtdrukvibrators. Het gaat hierbij om exemplaren waarbij stimulans (deels) gebeurt door middel van luchtdruk. Heel veel vrouwen hebben al te kennen gegeven dat deze vorm van stimulans een aanzienlijke meerwaarde kan betekenen voor het opwekken van een orgasme.

Daarnaast zijn er ook vibrators op de markt terug te vinden die over multifunctionele eigenschappen beschikken. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een vibrator met een stotende en vibrerende functie. Met zo’n seksspeeltje kunnen ontzettend veel combinaties worden gevormd waardoor je elke keer opnieuw heel wat nieuwe stimulansen kan ontdekken.

Vergeet naast bovenstaande ook niet om eens kennis te maken met een zogenaamde koppeltoy. Het gaat hierbij om een seksspeeltje die eigenlijk door beide partners samen kan worden gebruikt. Daarnaast is het veelal ook mogelijk om dit speeltje bij de vrouw verschillende zones in één keer te laten stimuleren. Let bij het kopen van zo’n seksspeeltje zeker ook op het aantal standen waarover ze beschikt. Deze standen zijn namelijk bepalend voor de verschillende manieren waarop er gestimuleerd kan worden.

Welke nieuwe technologieën seksspeeltjes zijn er gelanceerd?

Ook voor dit jaar geldt dat er weer verschillende nieuwe sextoys op de markt zijn verschenen die gebruikmaken van een nieuwe of vernieuwde technologie. Heb jij bijvoorbeeld een strakke vagina en wil je toch kunnen genieten van optimaal genot? Dan kan de ‘Slik’n Tightra’ daar bijvoorbeeld voor zorgen. Ben je eerder op zoek naar een hypermoderne luchtdruk masturbator? Dan is dat ook een mogelijkheid. De zogenaamde Arcwave Ion Luchtdruk Masturbator beschikt bijvoorbeeld over de nieuwste luchtdruk techniek waardoor er een absoluut unieke beleving bestaat. Tot slot kan ook het kopen van een verwarmde wandvibrator de moeite meer dan waard zijn om te overwegen.

Geef een reactie
Gratis verzending

Bij bestellingen vanaf €50.

Voor 21:00 uur besteld

Dezelfde dag verstuurd.

Discreet verstuurd

Blanco verpakkingsmateriaal.

Leverdatum zelf bepalen

Wanneer het jou uitkomt.