Winkelwagen

Welkom bij Wulps.nl

Bij een bestelling vanaf €50 versturen wij je bestelling gratis!

3 zaken om rekening mee te houden bij condooms kopen

3 zaken om rekening mee te houden bij condooms kopen

Veilig vrijen, het is iets waar tegenwoordig (volledig terecht) ongelofelijk veel aandacht aan wordt besteed. Eén van de hulpmiddelen die op de markt zijn terug te vinden om veilig te vrijen is natuurlijk het condoom. Voor condooms geldt evenwel dat ze in tal van verschillende vormen kunnen worden aangekocht. Op het eerste zicht lijken alle condooms natuurlijk grotendeels op elkaar, maar toch zijn er subtiele verschillen waar je bij stil zal willen blijven staan. Om welke verschillen het hierbij dan precies gaat zal meteen duidelijk worden wanneer je, je even gaat verdiepen in de inhoud van dit blogartikel.

1. De grootte van het condoom

Standaard condooms zijn voor het merendeel van de mannen voldoende. Dit gezegd hebbende is het zo dat er ook condooms bestaan in grotere formaten. Je dient er altijd rekening mee te houden dat een condoom niet te klein mag zijn. Dit eigenlijk omwille van verschillende redenen. In eerste instantie voelt dit natuurlijk helemaal niet prettig aan tijdens het vrijen, maar er is meer. Wat bovendien namelijk ook te denken van het feit dat te kleine condooms ongelofelijk eenvoudig kunnen afglijden en aldus in de vagina kunnen blijven steken? Daarnaast is het natuurlijk ook zo dat een condoom dat te klein is al snel kan gaan scheuren. Zorg er dus met andere woorden steeds voor dat je kiest voor condooms die goed zitten.

2. Denk aan de textuur van het condoom

Tegenwoordig kan je bij het bekijken van de verschillende condooms op de markt vaststellen dat er best een aantal verschillende “oppervlakken” mogelijk zijn waar het condoom over kan beschikken. We maken op dit vlak onder meer een onderscheid tussen:

  • Condooms met een gewoon standaard, glad oppervlak;
  • Condooms die beschikken over een geribbeld oppervlak;
  • Condooms die zijn voorzien van extra glijmiddel;

Naast bovenstaande opties is het zelfs zo dat er gekleurde condooms bestaan die veelal ook over een speciaal smaakje beschikken. Is jouw partner bijvoorbeeld helemaal gek van aardbeien? Dan zou je er eventueel voor kunnen kiezen om condooms met aardbeiensmaak te kopen. Het zal je partner mogelijk stimuleren om wat vaker bepaalde seksuele handelingen bij jou uit te gaan voeren!

3. De voor- en nadelen van extra dunne condooms

Tot slot zijn er natuurlijk de razend populaire extra dunne condooms die op de markt zijn terug te vinden. Voor deze condooms geldt dat ze over een zeer dunne structuur beschikken. Dit zorgt er voor dat het gevoel bij zowel de man als de vrouw veel intenser aanvoelt. Daarnaast spreekt het voor zich dat de seks ook gewoon veel “natuurlijker” aanvoelt. Het hoeft dan ook eigenlijk helemaal niet te verbazen dat dit type condoom zo populair is, in tegendeel.

Bovenstaande gezegd hebbende is het natuurlijk zo dat er niet alleen maar voordelen zijn verbonden aan deze extra dunne condooms, in tegendeel. Het is namelijk zo dat deze dunne condooms natuurlijk veelal ook wat minder sterk zijn. Dit maakt de kans op het ontstaan van een scheurtje vaak net wat groter. Ben je dus met andere woorden van plan om over te gaan tot het kopen van dergelijke, extra dunne of lichte condooms? Dan is dit wel zeker een belangrijk punt waar je aandacht aan zal willen besteden.

Geef een reactie
Gratis verzending

Bij bestellingen vanaf €50.

Voor 21:00 uur besteld

Dezelfde dag verstuurd.

Discreet verstuurd

Blanco verpakkingsmateriaal.

Leverdatum zelf bepalen

Wanneer het jou uitkomt.